Välj rätt mäklare när ni flyttar ihop

När två personer flyttar ihop innebär det ofta att två olika bostäder ska säljas. Här väljs med fördel SkandiaMäklarna att ta hand om försäljningen. Varför? Det ska vi redogöra för nedan!

Det är otroligt mycket att tänka på vid en flytt och förstås ännu mer när det är försäljning av fler bostäder som ska samordnas mot ett gemensamt mål. Att flytta ihop är alltid en spännande resa, samtidigt som det tar mycket energi i anspråk. Det behöver dock inte bli ett så stort huvudbry; sälj din bostad med SkandiaMäklarna och få hjälp av proffsen!

Fördelar med att välja SkandiaMäklarna

Home,,People,,Moving,And,Real,Estate,Concept,-,Happy,CoupleDet finns förvisso flertalet mäklarfirmor på marknaden, men just SkandiaMäklarna utmärker sig gång på gång genom sin professionalism inom branschen. Är ni två personer som vill flytta ihop kan din mäklare hjälpa er att sälja båda era bostäder. Dessutom kan ni genom mäklaren hitta ert nya, gemensamma boende som ni köper tillsammans. Ytterligare en fördel att anlita SkandiaMäklarna är att det kan ge er ekonomiska fördelar. Eftersom mäklaren i detta scenario faktiskt får tre uppdrag – försäljning av två bostäder och hjälp med att hitta en ny bostad – kan det finnas möjlighet för er att få en bra rabatt eller någon annan förmån.

SkandiaMäklarna har också fördelar genom sin stora närvaro på marknaden. Det här gör att det stadigt finns många objekt att välja mellan, samtidigt som de har en rejäl kontaktlista med spekulanter för diverse bostäder – oavsett om det gäller lägenheter, villor eller gårdar. Det gäller dock att ta rätt skor med sig hem från visningen, då det hänt att en man

”fick gå hem i två högerskor” (Expressen)
eftersom en annan spekulant råkat ta fel sko.
Scroll to top