Ge mamma en vacker present

Ge en push present till din älskade som burit på ditt barn för att visa din uppskattning och tacksamhet- Presenten ska representera att ett nytt liv har kommit till världen och vår gärna vara något som hon kan bära med sig såsom smycken.

Något som varit stort i USA i många år och som nu sakta börja komma till Sverige är att ge bort en så kallad push present. Tanken är att pappan till barnet ger mamman en present för att hon har burit ert barn. Presenterna är ofta något som blir ett minne såsom ett smycke. Efva Attlings pärlörhängen är en utmärkt push present som mamman kommer att förknippa med ert barn i all framtid.

Vad är en push present?

pushEn push present är en present som mamman får precis efter hon har fött ert gemensamma barn för att allt hårda jobb hon gjort med att bära och föda barnet. Presenten är tänkt att markera dagen då mamman har satt ett nytt liv till världen och får gärna vara något symboliskt som hon kan bära med sig såsom en ring, halsband eller örhängen. I USA förväntar sig mer än hälften av kvinnorna att de ska få presenter vid barnets födsel och det blir allt vanligare i Sverige men det är inte lika stort som i USA än. Dock är det en fin tradition som du borde du efter för att din älskade ska känna sig uppskattat efter hon gått igenom en förlossning. Något vi dock har tagit efter på allvar är baby shower som är en fest innan födseln där man firar den kommande bebisen.

Smycken är en perfekt push present

Smycken är hållbara i många år framöver och mamman kan bära det på sig varje dag som en symbol för att hon fött er bebis. Fina smycken som passar att ge bort är bland annat eleganta pärlörhängen, ett vackert silverarmband eller ett halsband där du graverar barnets namn.

Scroll to top