Så inreder du en mysig barnkammare

När du ska inreda bebisens rum ska du satsa på att göra det mysigt. Det gör du bäst med lugnande väggfärg, inredningsdetaljer och mjuka textilier. Tänk också på att det ska vara funktionellt och praktiskt.

Att inreda barnrummet är en rolig uppgift men det är mycket saker som ska få plats i barnkammaren, allt från spjälsäng till förvaring. Rummet ska helst gå snabbt att städa men samtidigt vara inrett på ett inspirerande och snyggt sätt. För en bebis är det viktigt att rummet är ombonat, mysigt och harmoniskt. Därför är det en bra idé att välja någon mjuk pastellfärg på väggen och sedan hänga upp posters som går i samma ton. Hos Posterton.se kan du hitta massor med snygga posters som passar perfekt för en harmonisk stil. De har många inspirerande barnposters och när barnet blir äldre kan du byta till nya posters. För att skapa en inbjudande känsla kan du sätta upp flera olika barnmotiv, gör gärna en tavelvägg. Våga ta ut svängarna när du väljer posters.

“Det kan vara så enkelt som en liten girlang eller en ny poster i pastelltoner.” läs mer hos Elle.se

Satsa på mysig belysning och textilier

När du ska inreda bebisens rum kan det vara hjälpsamt att välja ett tema. Men tänk att ha bra förvaringsmöjligheter som passar senare också. En mysig matta, en dämpad belysning som ger en mysig stämning och en skön fåtölj till dig är perfekt att inreda med. Mjuka härliga textilier kan verkligen göra ett rum mysigt.

Scroll to top