Håll stilen som mamma

Som nybliven mamma och/eller småbarnsmamma har troligtvis varken du eller pappan särskilt mycket tid för er själva. Med sömnbrist, mycket att göra och en lite sliten kropp efter graviditeten är det härligt för dig som mamma att unna dig något för dig själv. Härlig, naturlig hudvård kan ge energi utifrån till ett lite trött ansikte. Ser du bra ut så känner du dig ofta också lite piggare.

När du under nio månader är gravid påverkas hela kroppen, även hud, hår och naglar, av alla hormoner som behövs för att producera det lilla underverket i magen. När barnet sedan är fött kommer andra hormoner i och med amningen, plus att din kropp påbörjar processen med att återgå till det normala efter förlossningen. Du som ammar länge kommer att märka att du behöver mer näring och fukt både inifrån och utifrån. För att ta hand om huden samtidigt som du undviker skadliga kemikalier som kan gå ut i modersmjölken är det bra att välja mineralsmink.

Naturliga mineraler och hudvård

Naturligt är ofta bäst och det gäller även för hudvård, oavsett om du är nybliven mamma eller inte. Med mineralbaserade ansiktsprodukter är det lätt och bekvämt att hålla stilen som mamma. Genom ett enkelt klick här kan du köpa bareMinerals produkter när du vill unna dig något riktigt lyxigt för att piffa upp dig lite i vardagen eller inför ett speciellt tillfälle. Produkterna innehåller solskyddsfaktor där det behövs men däremot inte konserveringsmedel, talk, olja eller annat som skulle kunna irritera en trött och hormonfylld hud. Alltifrån ansiktskrämer till mascara och läppstift finns att köpa i detta naturliga produktutbud.

Känn ingen press

Självklart ska du inte känna någon press att se bra ut efter att du just klarat av en av de viktigaste prestationerna i livet- att ha skapat ett barn. Som småbarnsförälder har du ett ytterligare tufft men härligt jobb att utföra med att uppfostra och ge kärlek till en eller flera små roliga och busiga människor. Men trivs du med att få lite färg på läpparna en gråtrött vinterdag eller med att fuska fram lite rosor på kinderna samtidigt som du trollar bort eventuella skuggor under ögonen – unna dig art klicka hem en present till dig själv!

Scroll to top