Så hittar du de bästa barnkläderna på Cyber Monday

Sluta räds för att inte hinna handla alla julklappar till barnen i tid. Tack vare höstens många kampanjer och rea-dagar kan du underlätta för dig själv. Det är också rätt tidpunkt för att hitta billiga barnkläder istället för att handla till högre priser strax innan julafton.

Cyber Monday-erbjudanden finns inte bara ute i fysiska butiker utan dem kan du även hitta på nätet hos exempelvis https://www.cybermondaysverige.se/där man samlat alla de bästa erbjudanden inom olika kategorier och varumärken.

barn och barnkläderSå fyndar du till Cyber-priser

Du vet att Cyber Monday närmar sig men du kanske inte har full koll på hur du bäst hittar vad du är ute efter. En idé är därför att vara ute i god tid. Om du ska handla barnkläder som för övrigt brukar gå åt ganska fort, så kan det vara bra att titta på hemsidorna någon vecka innan eller några dagar, för att se vilka kampanjer som kommer att skyltas ut. Cyber Monday är främst riktat till e-handeln så det är oftast där du hittar dina guldkorn.

Glöm heller inte att registrera dig för nyhetsbrev och VIP-klient för att få nys om de bästa erbjudanden före alla andra. Det är ofta så du hinner före och kan handla produkter innan de tar slut. Det kan dock vara bra att sålla lite och inte köpa alltför onödiga saker. Passa till exempel på att handla lite dyrare prylar och leksaker som annars skulle tärt på din budget. Det rör sig ofta om ytterkläder, skor och kanske möbler till barnrummet.

OBS! Ett tips är att aldrig handla i september månad, då saker och ting är som dyrast.

I september infinner sig hösten och mörkare dygn. Efter en varm sommar är det dags för vardagen, och då vi befinner oss mer inomhus. Butikerna passar då på att ta ut fullt pris för saker till hemmet. säger Nicklas Storåkers, vd på Pricerunner

 

Scroll to top