Så ökar du livslängden på tonåringens mobil

Att vara tonårsförälder kan vara kostsamt, framför allt om du måste köpa nya dyra mobiltelefoner. Om du har köpt en dyr iPhone 12 pro eller liknande modell till din tonåring bör du även köpa ett skal. Det är de billigaste försäkringen och kommer att öka mobilens livslängd.

Dagens mobiltelefoner är tekniskt avancerade produkter som används till alltifrån kommunikation och nöje till legitimering och bankärenden. I takt med den teknologiska utvecklingen har även priset på mobiltelefoner ökat rejält. En smarttelefon kostar flera tusentals kronor. Dessutom är de ömtåliga och går sönder enkelt om de åker i golvet. Som förälder kan det bli dyrt att behöva laga eller köpa en ny telefon åt tonåringen. Med ett bra mobilskydd är kan du öka livslängden på tonåringens mobil och undvika stora onödiga utgifter.

Skaffa ett bra mobilskal

Mobilskal är den bästa och förmodligen det billigaste sättet att öka telefonens livslängd. Du hittar massor med snygga skal till iPhone 12 Pro hos Phonelife där du även hittar mobilskal till andra modeller. Välj mellan många olika mönster och material från välkända kvalitetsmärken som Spigen, SUPCASE och RhinoShield. Med tanke på mobilens betydelse i dagens samhälle är det viktigt att den alltid fungerar.

Det finns många fördelar med mobilskal, bland annat:

  • Det finns många snygga färger och mönster vilket gör det möjligt för tonåringen att göra telefonen mer personlig.
  • Skalet ger ett grundläggande skydd och minskar risken för krosskador på skärmen, kameran och de ömtåliga hörnen.
  • Skalet är billigt vilket gör det möjligt att köpa flera och variera efter behov.
  • Skalet är en billig försäkring med tanke på hur dyrt det är att laga eller köpa en ny mobiltelefon.

Komplettera med andra sorters mobilskydd

Att öka mobilens livslängd är bra både för plånboken och miljön. En nya smartphone skapar 86 kilo avfall när den tillverkas. De moderna mobilerna kan innehålla upp till 68 olika metaller och tillverkningen sker oftast med fossil energi. För miljöns skull bör du även förse tonåringens mobil med ett fodral och ett skärmskydd som kompletterar mobilskalet. Även den här typen av mobilskydd hittar du hos Phonelife.

Scroll to top